Æstetisk tagdækning

Har du et projekt med særlig arkitektonisk fleksibilitet, så kan vi udføre en særdeles detaljeret tagdækning, som sikrer, at du kan føre din drømmebolig, institution eller erhvervsbyggeri ud i livet.  

Holdbar tagdækning i tagpap

Vi går selvfølgelig aldrig på kompromis med tagets holdbarhed. Hos Ringsted Tagdækning benytter vi moderne materiale af høj kvalitet. Det giver stor fleksibilitet og mange muligheder for både at skabe en holdbar og bæredygtig facade og en arkitektonisk oplevelse.

Tagpap giver i dag utroligt mange muligheder for at udforme bygningens arkitektur. Tagpap består, trods navnet, ikke af pap. Det består af granuleret skifer, SBS, bitumen og polyesterfilt. Tagpappet er lavet med to lag bitumen, med gummiet (SBS) omkring den centrale kerne lavet af polyesterfilt der udgør selve tagpappet.

Det giver stor fleksibilitet i tagets udformning uden at det bliver mindre holdbart. Uanset tagets æstetiske særpræg, så sikrer tagpappet at levetiden forbliver den samme.

Listedækning giver stor æstetisk fleksibilitet 

Byggematerialets høje kvalitet sørger for et udvalg af muligheder for kreative arkitektoniske løsninger. Hos Ringsted Tagdækning kan du bestille listedækning med mange muligheder for farvevalg, udformninger og detaljer.

Har du et projekt, hvor bygningens tag har en særlig hældning, en bue eller en anden udformning som kræver lidt finesse, så kontakt os for et rigtig godt tilbud.

Få et stærkt og flot tag der passer til din stil 

Fordelen ved tagpap er den høje fleksibilitet, den lette vedligeholdelse, den lange levetid og sidst men ikke mindst prisen.

Det er vigtigt at vælge det rigtige tag, der passer til din egen smag. Ønsker du sparring og rådgivning til at få ført din drømmebolig ud i livet eller få renoveret dit eksisterende tag, så kontakt os i dag.

Æstetisk tagdækning af tag

Tagtjek

Vi udfører tagtjek, hvor vi gennemgår dit tagpaptag, ovenlys og gennembrydninger.

Æstetik

Skal taget matche teglene? – Tagdækning handler for os om tæthed og æstetik.

Bæredygtighed

Beskytter biodiversiteten, renser partikler i luften og afhjælper global opvarmning

Listedækning

Listedækning giver bygningen et stilrent og karakteristisk udtryk

Glatdækning

Klassisk plan tagdækning der virker på mange forskellige typer tag

Shingles

Giv huset et unikt udtryk med Shingles

Service aftale

Hold dit tag i topform med en serviceaftale

Ringsted tagdækning

Vi går altid op i de små detaljer!