Listedækning med tagpap

Listedækning er en fleksibel løsning, som giver mange muligheder for at sikre et langtidsholdbart og moderne tag. 

Hvad er listedækning?

Listedækning består af  består af tagdækning med tagpap mellem trekantslister, som vi monterer på tagfladen. Herefter placerer vi en tagpaprulle mellem listerne for at sømme dem fast og brænde tagpap fast over det. Listedækning giver et flot moderne udseende på dit tagpap og hjælper til at lede regnen ned af taget til tagrender.

Hvornår kom tagpap til Danmark?

Tagpapruller kom til Danmark i 1860’erne. Glatdækning var på dette tidspunkt den mest populære metode for tagdækning. Den oprindelige dækningsform med tagpap ’Glatdækning’ er i 2024 stadig en populær og holdbar løsning for især byggerier med ikke synlige tagkonstruktioner.

Listedækning for et holdbart tag

Listedækningsmetoden blev videreudviklet med henblik på at skabe nye muligheder for at sikre en langtidsholdbar tagdækning samtidig med, at det giver dit nye tag et æstetisk særpræg, der passer til din stil. Listedækning passer nemlig rigtig godt til bygninger, hvor taget har en hældning. 

Listedækning er en fleksibel løsning for æstetisk og moderne byggeri 

Listedækning åbner op for unikke muligheder for ikke alene at skabe et langtidsholdbart tag, der kan blive lige så gammelt som dig selv, men et tag der kan formes og anvendes til mange forskellige arkitektoniske løsninger, som giver dit nye tag et helt unikt særpræg.

Står du og skal i gang med et nyt projekt, hvor taget er en fremtrædende del af facaden, så anbefaler vi at benytte tagpap på lister, for et unikt look. Hos Ringsted Tagdækning huser vi eksperter i netop listedækning. Vi kan korrekt projekterer og rådgive i arbejdet med at opnå en langtidsholdbar og æstetisk tagløsning.

Listedækning med tagpap

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi vil gerne være din faste tagdækker, som du kan komme til for rådgivning og guidning, når du skal have udført tagarbejde. Vi giver god kundeservice og hjælper dig uanset behov.

Listedækning før
Listedækning efter
Listedækning omkring vinduer
Tidligere
Næste

Hvad gør listedækning så attraktivt?

Tagpap er en flad tagdækning og derfor er der ikke meget iøjefaldende, ved et tag hvor der er lagt et tagpap på med glatdækning. Det er mest bare funktionelt, billigere og nemmere at udskifte. Vi syntes dog at tagpap er vidunderligt flot, MEN. Listedækning giver et flot symmetrisk udtryk på taget, der ikke bare er funktionelt men også meget mere iøjefaldende. Det kan også bruges til at styre hvordan regnvand løber ned af taget og hvor det løber hen.

Tagpap kan fås i mange farver

Tagpap er ikke bare sort, der er både, rød, grøn, og lyse- og mørkegrå. Du kan altså sætte et præg på dit hjems udseende, med en anden farve tagpap, der kan få dit hus til at stå ud i nabolaget og med listedækning, kan det give et særligt designmæssigt udtryk. Listedæknings design er også blevet meget moderne igen, på grund af dets simple, rene linjer, der giver taget karakter. 

Tagtjek

Vi udfører tagtjek, hvor vi gennemgår dit tagpaptag, ovenlys og gennembrydninger.

Æstetik

Skal taget matche teglene? – Tagdækning handler for os om tæthed og æstetik.

Bæredygtighed

Beskytter biodiversiteten, renser partikler i luften og afhjælper global opvarmning