Listedækning med tagpap

Listedækning er en fleksibel løsning, som giver mange muligheder for at sikre et langtidsholdbart og moderne tag. 

Hvad er listedækning?

Listedækning består af trekantslister, som vi monterer på tagfladen. Herefter placerer vi en tagpaprulle mellem listerne for så at sømme dem fast. 

Hvornår kom tagpap til Danmark?

Tagpapruller kom til Danmark i 1860’erne. Glatdækning var på dette tidspunkt den mest populære metode for tagdækning. Den oprindelige dækningsform med tagpap ’Glatdækning’ er i 2022 stadig en populær og holdbar løsning for især byggerier med ikke synlige tagkonstruktioner.

Listedækning for et holdbart tag

Listedækningsmetoden blev videreudviklet med henblik på at skabe nye muligheder for at sikre en langtidsholdbar tagdækning samtidig med, at det giver dit nye tag et æstetisk særpræg, der passer til din stil. Listedækning passer nemlig rigtig godt til bygninger, hvor taget har en hældning. 

Listedækning er en fleksibel løsning for æstetisk og moderne byggeri 

Listedækning åbner op for unikke muligheder for ikke alene at skabe et langtidsholdbart tag, der kan blive lige så gammelt som dig selv, men et tag der kan formes og anvendes til mange forskellige arkitektoniske løsninger, som giver dit nye tag et helt unikt særpræg.

Står du og skal i gang med et nyt projekt, hvor taget er en fremtrædende del af facaden, så anbefaler vi at benytte listedækning af tagpap. Hos Ringsted Tagdækning huser vi eksperter i netop listedækning. Vi kan korrekt projekterer og rådgive i arbejdet med at opnå en langtidsholdbar og æstetisk tagløsning.

Listedækning med tagpap

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på listedækning

Vi vil gerne være din faste tagdækker, som du kan komme til for rådgivning og guidning, når du skal have udført tagarbejde. Vi giver god kundeservice og hjælper dig uanset behov.

Tagtjek

Vi udfører tagtjek, hvor vi gennemgår dit tagpaptag, ovenlys og gennembrydninger.

Æstetik

Skal taget matche teglene? – Tagdækning handler for os om tæthed og æstetik.

Bæredygtighed

Beskytter biodiversiteten, renser partikler i luften og afhjælper global opvarmning