Glatdækning med tagpap

Glatdækning er ofte den tagdækningsmetode vi bruger på flade tage. Glatdækning er en af de mest udbredte tagdækningstyper og kan anvendes på mange forskellige typer byggerier. Har du en carport, du skal have lagt tag på, eller skal du have lagt tagpaptag på en erhvervsbygning på flere tusind m2, så kan vi hjælpe.

Glatdækning til erhvervsbyggeri

Uanset opgavens størrelse så kan vores specialister varetage projektet. Hos Ringsted Tagdækning har vi stor erfaring og ekspertise inden for projektering af større erhvervsopgaver.

Hvad er glatdækning?

Glatdækning er en tagdækningsteknik, hvor der lægges tagpap på taget. Tagpap er flat, og derfor giver dette en “glat” overflade der ikke har bump, lige som tegl har.

Tagpap til glatdækning

Mange erhvervsbygninger og kontorbygninger har flade tage, og glatdækning har derfor altid været en populær løsning til erhverv.

Vi udføre både et lags APP- og to lags SBS tagdækning, afhængigt af hvilken opgave vi skal udføre for dig. Et 2 lags SBS tagdækning består af et lag undertagpap og et lag overtagpap. På tagpaptage der i forvejen har jævn glatdækning, behøves der kun at blive udført et lag overtagpap ovenpå det eksisterende lag. Undertagpappet sømmes fast, hvorefter vi fuldklæber overtagpappet med varm asfalt ovenpå underpappet.

Det kræver stor ekspertise at finde den helt rigtige løsning til projektet. Vi tilbyder derfor altid ekspertrådgivning og et uforpligtende tilbud på ethvert projekt uanset størrelse.

Glatdækning til privat 

Har dit hus et fladt tagpaptag? Ofte kræver private hjem kun et lag tagpap, hvilket gør glatdækning til en billig og fleksibel løsning. Det er dog utroligt vigtigt, at det eksisterende tagdækning bliver grundigt gennemgået for skader, inden det nye lag tagpap bliver monteret.

Hos Ringsted tagdækning tilbyder vi altid professionel rådgivning og service under hele projektet. Vi hjælper med at vurdere projektets størrelse; om du skal have enkeltdækning eller dobbeltdækning.

Er du til et simpelt og minimalistisk udtryk på dit tag? – Så anbefaler vi at benytte glatdækning.

Kontakt os for et godt tilbud 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på projektet. Uanset projektets størrelse, så er vi klar til at udføre opgaven med ekspertise, professionalisme og præcision, og selvfølgelig branchens bedste kundeservice.

Glatdækning på tag
Glatdækning på udestue ovenfra
Glatdækning på udestue tæt på
Glatdækning på ottekantent tag med spir
Tidligere
Næste

Glatdækning i svære og sjove vinkler

Glatdæk bruges ikke blot på det helt flade tag. Vi har arbejdet med flere sjove og flotte projekter, hvor tagpap skal lægges på flotte klassiske tag og i svære vinkler, vi elsker at lave specielle opgaver med tagpap, der er anderledes og udfordrende.

Vi er eksperter i tagpap og tagdækning

Af den simple grund af vi simpelthen er nørder og elsker at arbejde med tagpap opgaver i alle former. Vi arbejder kun med tagdækning med tagpap, men laver til gengæld et væld af vidt forskellige opgaver, fra almindelige tagdækningsopgaver, til tage med vinkler, mange kanter, stor hældninger og naturtage/Co2 tage. Når du hyrer os, hyrer du en tagdækker, der elsker sit arbejde!

Tagtjek

Vi udfører tagtjek, hvor vi gennemgår dit tagpaptag, ovenlys og gennembrydninger.

Æstetik

Skal taget matche teglene? – Tagdækning handler for os om tæthed og æstetik.

Bæredygtighed

Beskytter biodiversiteten, renser partikler i luften og afhjælper global opvarmning