Tagpap shingles

Vores erfarne montører har mange års erfaring med tagdækning af enhver størrelse. Skal du have monteret tagpap shingles, så kontakt os for et godt tilbud.

Hvad er tagpap shingles?

Tagpap shingles er tagpap, som er formet i mønstre og går ind over hinanden. Det er et alternativ til de store tagpapruller, som er den mest almindelige materiale form. De kan let udskiftes og giver taget et unikt look.

Det smarte ved shingles

Det smarte ved shingles er netop formen, som er nem og bekvem at arbejde med og kan være en god idé til store taghældninger, som eksempelvis en pavillon. Tagpap er i forvejen et meget fleksibelt materiale. Det har lykkes at tage skridtet videre med udviklingen af tagpap shingles, da de er udformet som geometriske mønstre og derfor minder lidt om byggeklodser, som man kan få tilpasset til meget stejle hældninger.

Montering af tagpap shingles

Tagpap shingles er et godt økonomisk valg til mindre projekter. Det kan, som sagt, være en pavillon. Det kan også være et skur eller en garage. Det er et bæredygtigt og slidstærkt materiale at benytte til tagdækning, og det kan fås i mange farver.

Ved montering af tagpap shingles er det utroligt vigtigt at have læst op på forholdende og vide præcist hvad man laver, så de bliver monteret korrekt. Du kan risikere at få ubehagelige fugtskader eller rådskader, hvis monteringen ikke er udført helt præcist.

Giver mange muligheder

Ønsker du et tag med et særligt æstetisk særpræg, så kan tagpap shingles være et godt materiale for dig.  

Hvad er tagpap shingles lavet af?

Shingles består af en kerne af glasfilt, som gør materialet stærkt og holdbart. Omkring kernen indeholder tagpappet bitumen, som er et gummimateriale blandet med asfalt. Det medvirker til at gøre tagpappet blødt.

Materialet er derfor både slidstærkt og fleksibelt, hvilket gør det til et ideelt materiale til tagdækning. Det giver mange muligheder for kreativ frihed i det arkitektoniske design.

Shingles på tag

Kontakt os for et godt tilbud

Har du et projekt, som du ønsker ført ud i livet? Hos Ringsted Tagdækning er vi din lokale tagdækker i Ringsted. Vi tilbyder god kundeservice og ekspertviden inden for montering af tagpap shingles.

Vores professionelle montører udfører opgaven hurtigt og effektivt. Kontakt os i dag for et godt tilbud. 

Shingles før
Shingles under
Shingles efter
Tidligere
Næste

Hvordan sættes shingles op?

Her kan du se, hvordan det kan se ud, når vi dækker  dit tag med shingles.

Shingles er efterhånden en sjælden, men smuk tagdækning og det er ærgerligt. For shingles giver taget karakter og liv. 

Flere design

Tagpap shingles kommer i flere forskellige udgaver, her på siden kan du se 2 slags, men der findes flere modeller. På denne måde kan du sætte et personligt præg på dit hus og samtidig få en langtidsholdbar tagdækning.

Tagtjek

Vi udfører tagtjek, hvor vi gennemgår dit tagpaptag, ovenlys og gennembrydninger.

Æstetik

Skal taget matche teglene? – Tagdækning handler for os om tæthed og æstetik.

Bæredygtighed

Beskytter biodiversiteten, renser partikler i luften og afhjælper global opvarmning