Serviceaftale på dit tag

Vi er din lokale tagdækker i Ringsted. Ønsker du en serviceaftale på vedligeholdelse og rengøring af dit tag, så er du altid godt dækket ind hos Ringsted Tagdækning. 

Vedligeholdelse af tag i Ringsted - Serviceaftale

Hvis dit tag skal holde i mange år, så er det en god ide at tilse tagdækningen mindst en gang om året. Med en serviceaftale hos Ringsted Tagdækning kan du være sikker på, at dit tag altid er fri for skader og utætheder. Det er sådan, du undgår de store regninger.

Nedfaldne grene, blade og meget andet kan forsage skader og utætheder. Det kan også forhindre, at vand kan drive frit til nedløbet. Vedligeholdelse og rengøring af taget sørger for, at dit tag ikke alene holder sig pænt, men at det også lever længere.

Få en serviceaftale og undgå skader der koster

Selv de mindste skader i taget kan med tiden blive til seriøse og komplekse reparationsopgaver, som koster. Det er også muligt for forsikringsselskabet at argumentere for, at skaden er selvforskyldt grundet manglende vedligeholdelse.

Vi anbefaler derfor, at taget bliver gennemgået regelmæssigt. Hos Ringsted Tagdækning tilbyder vi et årligt tagtjek, hvor du får en rapport over tagets aktuelle tilstand. Skulle der være eventuelle skader, utætheder eller lignende modtager du en handlingsplan og et tilbud på reparationen.

Serviceaftale tag

Kontakt os for en serviceaftale

Vi vil gerne være din lokale tagdækker, så vi sætter hurtigt og effektivt ind. Vi går meget op i at levere den bedste kundeservice, vi overhovedet kan, så du altid kan komme til os uanset behov.

Vi har mange års erfaring med vedligeholdelse af tag til private hjem, såvel som på erhvervsbyggeri på mange tusind kvadratmeter. Med vores erfaring sikrer vi, at du og dit tag altid er godt dækket ind.

Tagtjek

Vi udfører tagtjek, hvor vi gennemgår dit tagpaptag, ovenlys og gennembrydninger.

Æstetik

Skal taget matche teglene? – Tagdækning handler for os om tæthed og æstetik.

Bæredygtighed

Beskytter biodiversiteten, renser partikler i luften og afhjælper global opvarmning