Tagtjek

Få tjekket dit tag inden der kommer dyre skader. Vi tilbyder grundige tagtjek, der sikrer, at dit tag altid er optimalt vedligeholdt. Det er sådan, du undgår de store regninger.  

Bestil et tagtjek - Opdag utæthed og skader i tide

Hos Ringsted Tagdækning tilbyder vi grundig gennemgang af hele dit tag. Vi gennemgår dit tagpap, samt utætheder ved eksempelvis ovenlysvinduer, omkring tagrender, ved tagudløbet eller ved skotrenden, da de opsamler vand fra tagfladen.

Reparation af tag

Der kan være mange årsager til, at der kommer skader i taget. Det kan både være helt konkrete ting som regn, sne eller faldne grene fra træer, og det kan være af almindelig slitage. Det er derfor en god ide at få et tagtjek, inden skaderne bliver seriøse og komplekse at reparere.

Vi anbefaler årlige tagtjek

For at du med ro i maven kan vide dig sikker på, at dit tag er i optimal tilstand, anbefaler vi, at du får en årlig gennemgang af dit tag. Et årligt tagtjek sikrer nemlig at utætheder eller skader ikke når at forværres.

Få dit gamle tagpap kontrolleret

Vi vil gerne være din lokale tagdækker i Ringsted og omegn, som du altid kan komme til i alle henseender, når det gælder tagdækning. Hos Ringsted Tagdækning tilbyder vi derfor serviceaftaler, hvor vi fast kommer en gang om året og foretager et tagtjek på bygningen og giver et godt tilbud på en evt. reparation.

Har du for eksempel en skorsten, kan det være en særlig god ide med en aftale, da der især ved skorstene kan opstå utætheder.

Tagtjek

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på et grundigt tagtjek. Vores team består af erfarne specialister på området, så du kan regne med høj kvalitet.

Tagtjek

Vi udfører tagtjek, hvor vi gennemgår dit tagpaptag, ovenlys og gennembrydninger.

Æstetik

Skal taget matche teglene? – Tagdækning handler for os om tæthed og æstetik.

Bæredygtighed

Beskytter biodiversiteten, renser partikler i luften og afhjælper global opvarmning

Listedækning

Listedækning giver bygningen et stilrent og karakteristisk udtryk

Glatdækning

Klassisk plan tagdækning der virker på mange forskellige typer tag

Shingles

Giv huset et unikt udtryk med Shingles

Service aftale

Hold dit tag i topform med en serviceaftale

Ringsted tagdækning

Vi går altid op i de små detaljer!