Din lokale tagdækker

Hos Ringsted Tagdækning går vi meget op i at levere traditionsrigt håndværk og god kundeservice. Vi vil gerne være din lokale tagdækker i Ringsted. 

Du fortjener kvarterets bedste tag

I Ringsted Tagdækning er det kærlighed til håndværket, der driver os. Noget af det første man ser er husets tag. Taget er derfor med til at give huset sit udtryk og udseende.

Et tag skal ikke bare være tæt, det skal være flot! Vi går i detaljer, vi nørder og vi går ikke før det spiller! Du fortjener kvarterets bedste tag! 

Daniel Stausholm er uddannet tagdækker, har været formand på tagene, salgsmontør og servicechef. Derudover er han skuemester ved svendeprøverne på EUC og har været dommer til DM i skills. Derfor er du altid sikret korrekt udførsel af tagdækning.

Ring 29 90 90 63 for en uforpligtende snak om dit tag.

Kontakt os for et godt tilbud 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på projektet. Uanset projektets størrelse, så er vi klar til at udføre opgaven med ekspertise, professionalisme og præcision, og selvfølgelig branchens bedste kundeservice.

Daniel ejer af Ringsted Tagdækning

Mød vores lærling Freja

Vi har Freja som lærling og det er vi enormt stolte af, her kan du se en lille video om Freja og hvad det vil sige at være i lære som tagdækker.

Freja er elev igennem FGU og her er hun også ambassadør for organisationen Boss Ladies, der arbejder for at få unge kvinder på erhvervsuddannelser og i jobs. Boss Ladies kæmper for ligestilling og at bryde stereotyper, når det kommer til kvinder, især i håndværksfag.

Freja vandt i Maj 2024 Byggeriets Diversitetsdags elevpris og vi er super stolte af at have Freja i virksomheden.

Freja er i gang med at ændre et helt håndværksfag, gøre op med fordomme og uretfærdigheder, alt i mens hun er rollemodel for SÅ ufatteligt mange mennesker

Virksomhedsambassadør i Boss Ladies FGU

Boss Ladies FGU er et forandringsprojekt, der bygger bro mellem FGU-elever og erhvervsuddannelser eller job.

Ringsted Tagdækning er med til at gøre en forskel og åbne nye muligheder for unge FGU-elever.

Som ambassadørvirksomhed er Ringsted Tagdækning med til at styrke motivation og nysgerrighed hos unge kvinder og kønsminoriteter, der er ved at finde deres vej i livet. Virksomheden er med til at gå forrest og skabe arbejdspladser, der byder unge velkommen i et inkluderende arbejdsfællesskab, der giver mere mod på fremtiden og hverdagen.

Vi støtter om fagets fremtid

Vi bruger aktivt tid på at fremme tagdækkerfaget, at oplyse om at det eksisterer og inspirere unge mennesker til at se tagdækning, som vi syntes er et fantastisk fag, som en spændende mulighed for en fremtidig uddannelse og karriere. 

Listedækning

Listedækning giver bygningen et stilrent og karakteristisk udtryk

Glatdækning

Klassisk plan tagdækning der virker på mange forskellige typer tag

Shingles

Giv huset et unikt udtryk med Shingles

Service aftale

Hold dit tag i topform med en serviceaftale

Ringsted tagdækning

Vi går altid op i de små detaljer!