Din lokale tagdækker

Hos Ringsted Tagdækning går vi meget op i at levere traditionsrigt håndværk og god kundeservice. Vi vil gerne være din lokale tagdækker i Ringsted. 

Du fortjener kvarterets bedste tag

I Ringsted Tagdækning er det kærlighed til håndværket, der driver os. Noget af det første man ser er husets tag. Taget er derfor med til at give huset sit udtryk og udseende.

Et tag skal ikke bare være tæt, det skal være flot! Vi går i detaljer, vi nørder og vi går ikke før det spiller! Du fortjener kvarterets bedste tag! 

Daniel Stausholm er uddannet tagdækker, har været formand på tagene, salgsmontør og servicechef. Derudover er han skuemester ved svendeprøverne på EUC og har været dommer til DM i skills. Derfor er du altid sikret korrekt udførsel af tagdækning.

Ring 29 90 90 63 for en uforpligtende snak om dit tag.

Kontakt os for et godt tilbud 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på projektet. Uanset projektets størrelse, så er vi klar til at udføre opgaven med ekspertise, professionalisme og præcision, og selvfølgelig branchens bedste kundeservice.

Daniel ejer af Ringsted Tagdækning

Mød vores lærling Freja

Vi har Freja som lærling og det er vi enormt stolte af, her kan du se en lille video om Freja og hvad det vil sige at være i lære som tagdækker.

Freja er elev igennem FGU og her er hun også ambassadør for organisationen Boss Ladies, der arbejder for at få unge kvinder på erhvervsuddannelser og i jobs. Boss Ladies kæmper for ligestilling og at bryde stereotyper, når det kommer til kvinder, især i håndværksfag.

Tagtjek

Vi udfører tagtjek, hvor vi gennemgår dit tagpaptag, ovenlys og gennembrydninger.

Æstetik

Skal taget matche teglene? – Tagdækning handler for os om tæthed og æstetik.

Bæredygtighed

Beskytter biodiversiteten, renser partikler i luften og afhjælper global opvarmning

Listedækning

Listedækning giver bygningen et stilrent og karakteristisk udtryk

Glatdækning

Klassisk plan tagdækning der virker på mange forskellige typer tag

Shingles

Giv huset et unikt udtryk med Shingles

Service aftale

Hold dit tag i topform med en serviceaftale

Ringsted tagdækning

Vi går altid op i de små detaljer!