Bæredygtig tagdækning

Vi tilbyder flere forskellige løsninger med bæredygtig tagdækning,  og er sikrer på at vi kan finde en der passer til netop dit behov.

Bæredygtig tagdækning der renser luften

Ønsker du en bæredygtig tagdækning? Så er NOXOUT det rigtige valg for dig, da det neutraliserer NOX-partiklerne i luften. Skifferen som er det øverste lag på tagpappen er belagt med titandioxid, der medhjælper nedbrydningen af de farlige NOX-partikler, der er i luften, og som udledes af eksempelvis brændeovne og lastbiler. 

Noxout tagpap

Uden at det skal blive alt for teknisk, så fungerer det ved, at solens UV-stråler rammer NOXOUT taget, og dermed nedbrydes de skadelige partikler og omdannes til Nitrat. Herefter skylles Nitraten væk af regnvand, og optages og omsættes af planter, buske og træer. 

Udover sin fantastiske metode til at nedbryde farlige partikler, så er NOXOUT hvidt, hvilket også giver det en varmedæmpende funktion i bygningen henover de varme sommermåneder.

Grøn langtidsholdbar bæredygtig tagdækning

Hos Ringsted Tagdækning tilbyder vi også sedumtag, der er belagt med planter. Planterne består som regel enten af almindeligt græs eller det der kaldes “stenurter”, der på latin betyder sedum.

Denne tagdækningstype holder op til 2 gange så lang tid som et almindeligt tag, og ydermere optager det meget af regnvandet, så vores kloaksystemer ikke bliver overbelastet.

Sedumtag er ikke kun dobbelt så holdbart eller forhindre en masse vand fra at ryge i kloaksystemerne. Det hjælper også til biodiversiteten ved at giver bier en langt bedre levetid med mulighed for at sprede sin nektar og skabe flere blomster.

Restmaterialet omdannes til danske veje

Når vi lægger nyt tagpap på dit hus, ejendom eller tilbygning, så sørger vi altid for at køre det gamle tagpap til genanvendelse. Det kan nemlig udnyttes til at lave asfalt til brug på vores veje, og det vil vi rigtig gerne støtte op om.

Levende tag med tagpap

Tagtjek

Vi udfører tagtjek, hvor vi gennemgår dit tagpaptag, ovenlys og gennembrydninger.

Æstetik

Skal taget matche teglene? – Tagdækning handler for os om tæthed og æstetik.

Bæredygtighed

Beskytter biodiversiteten, renser partikler i luften og afhjælper global opvarmning

Listedækning

Listedækning giver bygningen et stilrent og karakteristisk udtryk

Glatdækning

Klassisk plan tagdækning der virker på mange forskellige typer tag

Shingles

Giv huset et unikt udtryk med Shingles

Service aftale

Hold dit tag i topform med en serviceaftale

Om os

Vi går altid op i de små detaljer!